​Ģimenes ārsts

DoTERRA  ēteriskās eļļas ir 100% dabīgas, drošas un augstas kvalitātes sertificētas, terapeitisko eļļu sertifikāts.​ ​​



Ģimenes ārsts
Komplekts sastāv
no 6 ēteriskajām eļļām
un 4 ēterisko eļļu maisījumiem,
kam vajadzētu būt
katrā ģimenē.


​​

100% dabīgas, tīras ēteriskās eļļas 
ar terapeitisko iedarbību 
​ ​ ir dabas alternatīva sintētiskajiem medikamentiem
 doTerra ēteriskās eļļas  
neizraisa atkarību, iekļūst dziļi šūnās, 
palīdzot efektīvi atbrīvoties no vīrusa.

 

Piparmētra ir panātru dzimtas augs.
Dzesējoša un stimulējoša eļļa. Izmanto kopā ar citronu eļļu un ūdeni veselīgam, lai iegūtu atsvaidzinošu mutes skalojamo ūdeni. Tieši ieelpot, ja elpošana ir apgrūtināta. Iemasēt pēdas pie paaugstinātas temperatūras. Lietot varkopā ar lavandas eļļu uz kakla un uz deniņiem - galvassāpju gadījumā.
Lietošana: astmas, bronhīta, gremošanas traucējumu, vemšanas, grēmu, palielinātastemperatūras, migrēnas, reiboņu, nelabuma gadījumos, zema asinspiediena, kuņģa spazmu, kairinātu zarnu sindroma, dzeltenās kaites, kūtras aknu darbības, vēdersāpju, ceļojuma nelabuma, nervu traucējumu izraisītas vemšanas, cistīta, sliktas elpas, iesnu, galvassāpju, laringīta, karstuma viļņu, neregulāru menstruāciju, apātijas, bronhiālās astmas, kapilāru plīsumu, herpesvīrusa, nātrenes, iekaisumu, kairinājumu, izsitumu, nātru drudža, svīšanas ( karstuma viļņi), dzemdību kontrakciju veicinošos, pārāk liela piena daudzuma novēršanas u.c. gadījumos.



Lavanda  panātru dzimtas augs.

Nomierinoša eļļa. Var izsmidzināt telpā vai lietot ārīgi, lai mazinātu trauksmi un nemieru. Lieto ārīgi, lai mazinātu ādas kairinājumu un arī var smērēt uz lūpām. Bezmiega gadījumā- iemasēt pēdās vai pili eļļas uzpilināt uz spilvena. Smērēt arī uz bišu un citu kukaiņu kodumiem, lai mazinātu kairinājumu. Lietot uz atvērtām brūcēm, rētām gan vienu pašu, gan kopā ar vīraka eļļu, jo dabīga un neatstāj rētas.
Lietošana: Palīdz alerģijām, apdegumiem, sausas ādas problēmām, sasprēgājušām lūpām aukstā laikā,  menopauzes un PMC, bezmiega laikā, pazemina asinsspiedienu. Piemērojama arī koliku, cistīta, sausas galvas ādas, ausu sāpju, migrēnas, kakla un deguna infekciju, neregulāru menstruāciju, leikorejas, PMS, artrīta, krampju, reimatisma, sastiepumu, nemiera, depresijas, uzbudināmības, vispārēja bezspēka, trīcēšanas, drebuļu, spazmatiska klepus, kataras, augoņu, zilumu, apdegumu, dermatīta, sausas ādas, sausās ekzēmas, herpesvīrusa, iekaisumu, niezes, ādas novecošanās, taukainas ādas, psoriāzes, saules apdegumu seku novēršanai, varikozu čūlu u.c. gadījumos.  

​Lemon
Citrons  ir rūtu dzimtas augs un eļļa tiek iegūta no augļa mizas. 
Attīroša un atsvaidzinoša eļļa, spēcīga antiseptiķe un uzlabo arī asinsriti. Ja jums ir iekaisis kakls, pilienu eļļas var sajaukt ar tējkaroti medus un dzert ar ūdeni. Izsmidzina telpā, lai dezinficētu gaisu, un pacelt garastāvokli. Izmantot, lai uzkoptu tīrīšanas virsmu un nerūsējošā galda virsmu, kā arī, lai dezinficētu. Lieto kopā ar dzeramo ūdeni, lai uzlabotu sarkano un balto asins šūnu veidošanos, kā arī kā antioksidantu, un izvadītutoksīnus.
Lietošana: anēmijas, artrīta, vājas asinsrites, varikozo vēnu, ausgta asinspiediena, diabēta, diarejas, žultsakmeņu, gastroentrīta, ēstgribas zuduma, nelabas dūšas, apgrūtinātas kuņģa darbības, vemšanas, kuņģa čūlas, šķidruma uzkrāšanās, liekā svara, tūskas, reimatisma, iesnu, taukainas galvas ādas, aukstumpumpu, deguna asiņošanas, galvassāpju, iekaisuša kakla, bronhīta, kapilāru plīsumu, insektu kodumu, grumbu, podagras, novājinātas imūnsistēmas, bezmiega, murgu u.c. gadījumos. 

​Oregano
Raudene ir panātru dzimtas augs, bieži dēvēts par savvaļas majorānu.
Dabas aizsardzības līdzeklis, lai uzlabotu imunitāti. Tā ir dabas antibiotika. 

Lietošana: astmas, hroniska bronhīta, rejoša klepus, plaušu problēmu, kandidas sēnītes, kārpu, hroniska reimatisma, kuņģa darbības traucējumu, herpju, pedikulozes, vīrusu un urīnceļu infekcijas un citu bakteriālo infekciju gadījumos tai skaitā stafilakoka baktērijas augšanas apturēšanai. Pie neatbilstošas piesardzības lietojot, var izraisīt smagus apdegumus mutē.
Ļoti karsta eļļa, tādēļ obligāti jādzer 1 pilieni eļļas kapsulā vai jāsajauc ar 1 ēdamkaroti medus. 
Nelietot grūtniecības laikā, paaugstinātas asins recēšanas gadījumā.
Smarža: rūgta, kodīga, sīva, līdzīga kamparam, ķimenei, kardamonam.
Aromāts: vidēja nots.
Saderība: baziliks, bergamots, greipfrūts, citrons, petitgreins, muskatsalvija, melnie pipari, ciprese, kadiķis, rozmarīns.
Frankincense 
Vīraks ir iebalti sveķi, kurus, lai iegūtu ēterisko eļļu, izšķīdina un destilē. Koki, no kuriem iegūst sveķus, pieder pie Burseracea dzimtas. Senajā Ēģiptē tos izmantoja kā atjaunojošu sejas masku. Bībelē ir vēstīts, ka vīraku pasniedza kā dāvanu Jēzus bērniņam, kas liecina, ka senatnē tas ir bijis ļoti dārgs.

Izmantots kopš seniem laikiem un ir spēcīgs instruments daudzpusīgai izmantošanai. Kopā ar lavandas un piparmētru eļļām  lieto kakla un pieres daļā, lai mazinātu stresu un galvassāpes. Var uzpilināt uz spilvena, vai arī jūs variet 2-3 pilienus  palikt zem mēles, lai uzlabotu imunitāti. Smērējot ap acīm arī uzlabo redzi.  Epilepsijas gadījumā iemasē pēdas, lai atvieglotu lēkmes.
Lietošana: ādas dezinfekcijai un apstrādei, kodumiem un dažādām brūcēm. Palīdz arī alerģiju, kukaiņu kodumu, iekaisumu, prostatas problēmu, saaukstēšanās, depresijas, bronhu iekaisumu, reimatisma sāpju, sastiepumu, nemiera, astmas, bronhīta, gļotādas slimību, iekaisumu, novecojušas ādas, ādas ar zemu tonusu, rētu, čūlu, brūču, novājinātas imūnsistēmas, paradontozes u.c. ārstēšanā, palielina leikocītu aktivitāti, lai pasargātu organismu no infekcijām, spēcīgs pretvēža līdzeklis. Nāk no Omānas.
Piesardzība: individuāla nepanesamība.
Smarža: pēc sveķiem, dūmiem, balzamiska, sīva, auksta, darvas, koka.
Aromāts: pamatnots.
Saderībasandalkoks, tolu, vaniļa, ilang-ilangs, pačūlija, stiraks, mirre, muskatsalvija, roze, citrusi, baziliks, citronzāle, melnie pipari, ģerānija, lavanda, kadiķis, rozmarīns.
Melaleuca 
Tējas kokspieder pie miršu dzimtas. Nosaukums kokam ir radies, kad kapteinis Kuks noenkurojās Austrālijas krastā. Kuģa ļaudis jau dienām ilgi nebija dzēruši tēju, tāpēc viņi pagatavoja tēju no tuvumā esošo koku lapām. Kokus vēlāk nosauca par tējas kokiem, lai gan pēc garšas pagatvaotais dzēriens nemaz nelīdzinājās no Indijas un Ķīnas ievestajai tējai.

Tējas kokam piemīt spēcīga antiseptiska iedarbība.  Dabiska antibiotika. Palīdz pie saaukstēšanās, gripas, gremošanas traucējumiem, saules apdeguma, aukstum pumpām uz lūpas, sēnītes un piena sēnītes, zobu sāpēm. Piemēro brūcēm un ādas kairinājumu vietās. Iemasēt pēdas  un kājas pirkstus pēc katras dušas, peldbaseina un Sporta kluba apmeklējuma. Vidusauss iekaisuma gadījumā  smērēt aiz auss un iemasēt paralēli arī pēdas pa 1 pilei  3x dienā.

Lietošana: Aromalampā iznīcina vīrusus, antiseptisks, stiprina organisma aizsargspējas, palīdz pret saaukstēšanos. Palīdz pret infekcijas slimībām, čūsku, kukaiņu kodumiem, sēnīšu infekcijām un neirodermatīta.
Kosmetoloģija: eļļa piemērota taukainas ādas kopšanai, to pielieto pret matu izkrišanu, blaugznām, akni, papilomām, furunkuliem, karbunkuliem, kārpām, brūcēm, čūlām, herpi.
Piesardzība: grūtniecības laikā lietot piesardzīgi. Individuāla nepanesamība.
Smarža: svaiga, pikanta, pēc medikamentiem, smaga, sīva.
Aromāts: virsnots.
Saderība: skujkoki, lavanda, eikalipts, ingvers, laurs, kajaputs, mētras, rozmarīns, mirre, pačūlija, citrons, koriandrs, muskatsalvija.

 
On Guard
Tas ir tiro terapeitisko eļļu maisījums, kura sastāvā ietilpst sekojošas doterra eļļas: kanēļa, eikalipta, rozmarīna, savvaļas apelsīna, krustnagliņas.

dabiskais ķermeņa aizstāvis. Ļoti labi pasargā gripas laikā, ja atšķaida ar ūdeni un izskalo muti no rīta un vakarā. Var dzert ar kapsulām, lai uzlabotu imunitāti. Izmantot arī kā dezinfekcijas līdzekli kopējai ķermeņa atbalstam gripas epidēmijas laikā. Izsmidzināt gaisā par antibakteriālai aizsardzībai. Lieliski palīdz mutes dobuma saslimšanu ārstēšanai.
Deep Blue 
Tas ir tiro terapeitisko eļļu maisījums, kura sastāvā ietilpst sekojošas doterra eļļas: zilo kumelīšu, zilo biškrēsliņu, kampara, helichrysum, osmantus, piparmētras un wintergreen ( egļu veida augs)

lai mazinātu muskuļu un locītavu

sāpes. Piemēro nogurušiem muskuļiem un sāpēm locītavās, artrītam, kaulu deformācijām. Iemasē muskuļos un pēc izmantošanas viņus atpūtina. Var lietot ar masāžas eļļu dziļai masāžai, kā arī spēcīgākam efektam var izmantot kompreses. Lielisks līdzeklis pirms un pēc sporta slodzes.
Breathe
Tas ir tiro terapeitisko eļļu maisījums, kura sastāvā ietilpst sekojošas doterra eļļas: eikalipta, lauru lapu, citrona, tējas koka, piparmētras un ravensara.
Elpceļiem , lai ārstētu elpošanas traktu . Smērē uz krūtīm un kakla, un pēdām vieglai tīrīšanai un diskomforta mazināšanai, ja elpošana ir apgrūtināta . Vai izsmidzina gaisā, izmantojot difūzeru. Labs palīgs astmas atvieglošanai. 





Консультируйтесь с Вашим врачом!

Family Essentials Kit #21400001

Ēteriskās eļļas   

Чистые эфирные масла

JOIN ​​doTERRA


DigestZen
Tas ir tiro terapeitisko eļļu maisījums, kura sastāvā ietilpst sekojošas doterra eļļas: anīsa, ķimeņu, koriandra, fenheļa, ingvera, piparmētras un estragona.

Kuņģa-zarnu traktam. Lieto iemasējot vēdera rajonā, lai mazinātu diskomfortu, sliktu dūšu un reiboņus. Pievienot 1-2 pilienus eļļas uz glāzi ūdens un dzert, lai veicinātu normālu zarnu darbību. Bērniem masēt pēdās, lai atvieglotu kuņģa darbības traucējumu simptomus. Lietot arī pie kunģa dedzināšanas.